slide1 slide2 slide3

De prijs van een rieten dak

De prijs van een rieten dak bestaat uit twee componenten, te weten de initiële kostprijs van uw rieten dak en daarna het onderhoud van uw dak. Wat veel mensen niet weten is dat de kosten van het onderhoud in de loop der jaren vele malen hoger uitvallen, indien de kwaliteit van uw dak in eerste instantie niet voldoende is!

Rietdekkersbedrijf Harleman garandeert u een dak van topkwaliteit. We gebruiken eerstekeus Nederlands riet, hebben hoog opgeleid personeel, zijn een leerschool voor jonge rietdekkers en uiteraard lid van de vakfederatie rietdekkers. Indien u wenst kan deze laatste partij, een onafhankelijke keuring uitvoeren van het opgeleverde rieten dak.

De eisen voor een kwalitatief hoogwaardig rieten dak zijn; voldoende dikte, goed (strak) gebonden en netjes afgewerkt met het juiste oog voor detail. Uiteraard zijn al onze personeelsleden Nederlandse rietdekkers. Dit in tegenstelling tot een aantal van onze collega's, waarbij u niet de mogelijkheid hebt om te overleggen over uw rieten dak waar u nog vele jaren van hoopt te genieten!

Wilt u een vrijblijvende prijsopgaaf? Neemt u dan contact met ons op. We komen uw dak opmeten, bespreken de mogelijkheden en u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.

Recente projecten